Om os

Skovtursrytteren er en fysisk butik og online webshop, hvor du kan købe ikke kun udstyr til din hest, men også dig selv.

 

Skovtursrytteren blev grundlagt i december 2013 af Lise Vang Jæger, som havde en tom staldbygning og en drøm. Gennem tiden har hun hjulpet med at popularisere mange af de brands, som vi alle elsker nu. Lise har siden første dag lagt vægt på, at der skal være udstyr og tøj til enhver type og størrelse. Nu, 10 år senere, er vi et lille men stærk team på 4 personer, som alle brænder for Skovtursrytteren og vores kunder. Udvalget af udstyr, tøj og brands er vokset gennem årene, men det er vores drøm og mål ikke. Vi håber på at vokse og skabe et sted, som folk kan finde hvad de søger, samt et sted hvor man kan føle sig hjemme og nyde at handle.

Vi tilbyder et stort udvalg af udstyr og tøj til hest, pony og rytter, men har også lidt til katte, hunde, børn, stald og fold. Hos Skovtursrytteren vil du finde udstyr til heste af envher størrelse og type. Selvom vi specialisere i Islændere og Shetlændere, vil du stadig kunne finde udstyr i Full og X-Full. Derudover tilbyder vi også udstyr til de fleste former for rytter, så som Distance, Longering, Jordarbejde, Spring, Dressur. Du vil kunne finde udstyr i mange flotte farver og mønstre, men også de mere traditionelle og neutrale.

Som rytter vil du kunne finde et fantastisk udvalg af ridetøj, eller hverdagstøj til enhver alder. Vi har også en god mængde Plus Size tøj!

Vi har et stort udvalg af brands, fra forskellige prisklasser, så der gerne skulle være noget for alle. Hos Skovtursrytteren vil du finde brands som: LeMieux, Imperial Riding, Carr & Day & Martin, HV-Polo, Nathalie Horse Care, Likit, Waldhausen, Zilco, og mange mange andre.


Medarbejder:
Lise - Skovtursrytterens ejer. The mastermind, som får tingene til at ske. Hun står altid klar til at hjælpe med at finde det perfekte udstyr, ekspedere, og svare på de spørgsmål man skulle have.
Mette – Skovtursrytterens solstråle. Altid i godt humør og et stort smil på læben, ekspedere hun kunder, pakker ordrene og lave de flotteste produktudstillinger. Du har sikkert også set hende blive brugt som model i vores videoer og live salg.
Melissa – Skovtursrytterens Web & IT wizzard. Holder Skovtursrytterens webshop og sociale medier opdateret. Det er også hende det laver grafisk design.
Jørgen: Skovtursrytterens handyman. Med værktøj i hånden og et kreativt glimt i sit øje, fixer han problemmerne og bygger stande til udstillingerne.


Åbningstider butik: Her kan du se vores åbningstider.


Telefon: 23729954
Adresse: Asmosevej 1, 7500 Holstebro
E-Mail: skovtursrytteren@outlook.dk